Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се оженили

...
Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се оженили
Коментари Харесай

COVID спрял Лена и годеника ѝ Мирослав да сключат брак

Лена Бориславова и годеникът ѝ Мирослав Иванов не са се оженили поради Коронавирус. Това сподели тя в подкаста " Нов човек ". В момента двамата чакат и първото си дете. 

Независимо, че съм жена в политиката, през това събитие би трябвало да мина като всяка една друга жена. Единствената разлика ще бъде, че евентуално ще имам повече фотоси с стомах в жълтите медии, сподели още тя. Бременността пък била лека и безпроблемна през първите 6 месеца. Аз съм на 33 години и знам какво ми харесва и какво ми е значимо. В момента това, което ме тормози е - по какъв начин ще се трансформира като човек, поради всички хормонални несъответствия, описа още тя.

Бориславова има стремглава кариера - Специализиралата в “Харвард ” юристка бе една от трите българки, включени в влиятелния лист на интернационалното списание “Форбс ” за най-успешни млади бизнесмени в света за 2018 година, звезда на една от най-престижните адвокатски адвокатски фирми в България.

Имаме ужасно надарени деца и младежи, които просто би трябвало да повярват, че могат да реализират нещо, споделя още тя. Според нея егото и персоналното позициониране е доста по застъпено в мъжете. Дамите са по-малко склонни да поемат риск и да бъдат част от политиката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР